Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Solo-album Pharrell Williams 'eindelijk klaar'

Shownieuws

Het eerste solo-album van Pharrell Williams is 'eindelijk klaar'. Het album van het bandlid van N*E*R*D en The Neptunes had op 11 december moeten verschijnen.

Het eerste solo-album van Pharrell Williams is 'eindelijk klaar'. Dat zei het bandlid van N*E*R*D en The Neptunes op de televisiezender MTV. Het album had eigenlijk op 11 december moeten verschijnen, maar Williams trok het album vlak voor de releasedatum terug.

Williams twijfelde aan de kwaliteit van zijn werk nadat hij op 31 oktober de single 'Can I have it like that', met Gwen Stefani, uitbracht. "Toen de opvolger van de single zou uitkomen, bedacht ik dat ik een grotere hit wilde maken dan 'Can I have it like that'. Wat ik tot dan toe gemaakt had, was niet goed genoeg."

Williams is blij dat hij zijn droomalbum nu af heeft. "Wacht maar tot je het hoort. Je vergeet alles wat ik hiervoor gedaan heb." Platenlabel Interscope brengt het album, getiteld 'In my mind', volgens MTV in het voorjaar uit. Op de cd zijn bijdragen te horen van onder anderen Jay-Z, Daddy Yankee en Slim Thug.

Met zijn vriend Chad Hugo produceerde Williams onder de naam The Neptunes eerder nummers voor artiesten als Britney Spears, Jay Z., Nelly, Snoop Dogg en Justin Timberlake. Ook richtten de twee in 2001 met Shay Haley de band N*E*R*D op, waarmee ze hits scoorden als 'Lapdance' en 'She wants to move'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen