Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kiefer Sutherland wenst Jack Bauer dood

Shownieuws

Het overlijden van Jack Bauer is goed voor '24'. Dat vindt de Amerikaanse acteur Kiefer Sutherland, die de rol van Bauer speelt, meldt Ireland On-Line.

Het overlijden van Jack Bauer is goed voor de tv-serie '24'. Dat vindt de Amerikaanse acteur Kiefer Sutherland, die de rol van Bauer speelt, meldt de website Ireland On-Line. "Ik zal met plezier doodgaan in de serie. Sterker nog: het is belangrijk voor '24' dat Jack uiteindelijk sterft, helemaal op een moment waarop de kijker het niet verwacht."

De 39-jarige acteur begon in 2001 met de rol van terreurbestrijder Bauer in '24'. De actieserie groeide in Amerika en Europa uit tot een succes. In Nederland zendt RTL5 momenteel het vierde seizoen uit. Enkele weken geleden startte de Amerikaanse omroep Fox het vijfde seizoen.

Sutherland is bereid het personage van Jack Bauer op een cruciaal moment te laten sterven, als dat het beste is voor de serie. "Ik heb altijd gezegd dat er een moment komt waarop het overlijden van Jack de beste optie is voor de toekomst van de serie. Dat gold in het verleden voor andere karakters in '24', dus ook voor Jack Bauer."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen