Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coldplay gaat tijdelijk uit elkaar

Shownieuws

De Britse band Coldplay gaat tijdelijk uit elkaar. Dit heeft zanger Chris Martin gezegd tijdens de uitreiking van de Brit Awards. Coldplay kreeg twee prijzen.

De Britse band Coldplay heeft tijdens de uitreiking van de Brit Awards aangegeven tijdelijk uit elkaar te gaan. De band kreeg prijzen uitgereikt voor de beste single, 'Speed of sound', en het beste album, 'X&Y'. In zijn dankwoord bij het ontvangen van de tweede award bracht zanger Chris Martin het nieuws.

"Dit betekent zoveel voor ons", zei hij. "Vooral nu. Het zal een paar jaar duren voordat jullie ons weer zullen zien." Hij voegde daaraan toe dat 'de mensen ons beu zijn, en wijzelf ook'.

Volgens de website van de Engelse krant The Daily Mirror zeggen vrienden van de 28-jarige zanger dat hij meer tijd wil doorbrengen met zijn vrouw, actrice Gwyneth Paltrow. Het paar verwacht in april zijn tweede kind.

De bandleden ontmoetten elkaar in 1996 op de universiteit in Londen. Twee jaar later kregen zij een platencontract. Ze hebben drie albums uitgebracht: 'Parachutes', 'A rush of blood to the head' en 'X&Y'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen