Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Karel van de Graaf presenteert 'Wie is de mol?'

Shownieuws

Karel van de Graaf is de nieuwe presentator van de Avro-serie 'Wie is de mol?' Voor het tweede jaar is het televisiespel gevuld met bekende Nederlanders.

Karel van de Graaf is de nieuwe presentator van de Avro-serie 'Wie is de mol?' Voor het tweede jaar is het televisiespel gevuld met bekende Nederlanders. Onder anderen actrice Frédérique Huydts en cabaretier Richard Groenendijk waren in Argentinië voor de opnamen van de serie.

Van de Graaf vond het geweldig om 'Wie is de mol?' te maken, vertelt hij. "Ik heb nooit, werkelijk nooit, kunnen bedenken wat een onvoorstelbaar ingewikkelde klus dát is." Onder zijn leiding voeren tien kandidaten opdrachten uit. Slagen ze, dan verdient de groep geld. Een van de kandidaten is de mol en probeert de uitvoering van opdrachten te saboteren. De winnaar van het spel is wie aan het einde weet wie de saboteur is.

Aan de nieuwe celebrity-reeks doen Peggy Vrijens, Toine van Peperstraten, Chris Tates, Geert Hoes, Liz Snoijink, Milouska Meulens, Roderick Veelo en Mary-Lou van Steenis mee. De Avro zendt de serie vanaf 10 maart uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen