Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson moet kinderen delen met ex

Shownieuws

Michael Jackson zal de voogdij over zijn kinderen binnenkort waarschijnlijk weer moeten delen met zijn ex-vrouw. Dat heeft een Amerikaanse rechtbank bepaald.

(Novum/AP) - Michael Jackson zal de voogdij over zijn kinderen binnenkort waarschijnlijk weer moeten delen met zijn ex-vrouw. De ontzetting uit de ouderlijke macht van Deborah Rowe is in 2001 niet legaal verlopen. Dat heeft een Amerikaanse rechtbank bepaald.

Rowe heeft spijt van haar beslissing om het ouderlijk gezag op te geven. Zij wil weer contact met haar kinderen. Ze hoopt een goede relatie op te bouwen met haar kinderen en haar ex-man. Het Californische gerechtshof heeft er rekening mee gehouden dat Rowe zelf had bedankt voor het toezicht op haar kinderen.

De gepensioneerde rechter Steven M. Lachs erkende in 2004 dat hij eerder fouten heeft gemaakt. Hij heeft nagelaten een gerechtelijk onderzoek te laten doen naar het belang van de kinderen.

Deborah Rowe is de moeder van twee kinderen van Jackson: de 9-jarige Prince Michael en de 7-jarige Paris. Zij en de zanger zijn in 1999 gescheiden na een driejarig huwelijk. Michael Jackson heeft nog een zoon, Prince Michael II, van wie niet bekend gemaakt is wie de moeder is.

Jackson kan nog in beroep gaan tegen de beslissing.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen