Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss op de cover van Vogue

Shownieuws

Kate Moss verschijnt op de cover van de maarteditie van de Britse Vogue. Het is de 21e keer dat de Engelse de voorkant van het modetijdschrift siert.

Kate Moss verschijnt op de cover van de maarteditie van de Britse Vogue. Het is de 21e keer dat ze de voorkant van het modetijdschrift siert. De fotoshoots heeft ze al achter de rug. Moss, die in september in opspraak raakte door vermeend cocaïnegebruik, draagt een witte jurk en wordt afgebeeld tegen een roze achtergrond.

Alexandra Shulman, redacteur van het tijdschrift, meldt verheugd te zijn met de nieuwe cover. "Het maartnummer is een van de belangrijkste van het jaar. We weten dat onze lezers grote fans zijn van Kate."

Moss verloor lucratieve reclamecontracten met H&M, Burberry en Chanel nadat de Daily Mirror in september foto's had gepubliceerd waarop ze cocaïne lijkt te snuiven. Ze werd dinsdag in Londen door de politie ondervraagd over haar vermoedelijke cocaïnegebruik. Volgens de politie kwam ze vrijwillig naar het bureau. Het model is niet aangehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen