Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Holmes en Cruise zijn niet uit elkaar'

Shownieuws

Katie Holmes en Tom Cruise zijn niet uit elkaar. Het Hollywoodpaar ontkent de geruchten dat hun relatie ten einde is en dat het geplande huwelijk niet doorgaat.

(Novum/AP) - Katie Holmes en Tom Cruise zijn niet uit elkaar. Het Hollywoodpaar ontkent de geruchten dat hun relatie ten einde is en dat het geplande huwelijk niet doorgaat. "Het verhaal is voor honderd procent niet waar", meldde hun agent woensdag in een verklaring. "Ze zijn nog steeds verloofd en bezig met de plannen voor de trouwerij."

De geruchten begonnen met een artikel in het Amerikaanse tijdschrift Life & Style. In de editie die vrijdag verschijnt staat dat Cruise en Holmes doen alsof ze bij elkaar zijn totdat hun kind dit voorjaar wordt geboren. Het verhaal zou zijn gebaseerd op informatie van twee vrienden van Cruise. "Dus ze zijn nu bij elkaar, maar niet meer samen", zou een van de vrienden tegen het tijdschrift hebben gezegd. "Dat is een rare en ongezonde situatie."

De 27-jarige Holmes en de 43-jarige Cruise zijn sinds juni verloofd. In oktober maakten ze bekend een kind te verwachten. Een woordvoerder van het tijdschrift zegt nog volledig achter de inhoud van het verhaal te staan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen