Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shannen Doherty gewond na ongeluk

Shownieuws

Shannen Doherty is dinsdag gewond geraakt bij een auto-ongeluk op een snelweg in Los Angeles. De 34-jarige actrice weigerde gebruik te maken van de ambulance.

(Novum/AP) - Shannen Doherty is dinsdag gewond geraakt bij een auto-ongeluk op een snelweg in Los Angeles. De 34-jarige actrice liep verschillende verwondingen aan haar dijbeen op, maar weigerde gebruik te maken van de ambulance. De andere betrokken automobilist werd opgenomen in het ziekenhuis. De ernst van zijn verwondingen is onbekend.

Volgens een woordvoerder van Doherty werd ze in haar eigen auto naar het ziekenhuis vervoerd. Haar dijbeen werd onderzocht op kneuzingen en snijwonden, waarna ze naar huis mocht. "Ze heeft wel wat pijn", verklaarde de woordvoerder. "Haar linkerkant ligt een beetje in de kreukels, om haar eigen woorden te gebruiken."

Volgens de politie van Los Angeles is Doherty grotendeels schuldig aan het ongeluk. De actrice heeft nog geen dagvaarding ontvangen. Doherty, die bekend werd met haar rollen in de televisieseries 'Beverly Hills 90210' en 'Charmed', werd in 2001 gearresteerd wegens rijden onder invloed. Ze werd toen veroordeeld tot een taakstraf van vijf dagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen