Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-agent Steven Seagal voor de rechter

Shownieuws

De vroegere agent van Steven Seagal moet een getuigenis afleggen voor de rechter. Michael Ovitz zou meer weten over bedreigingen tegen journaliste Anita Busch.

(Novum/AP) - De vroegere agent van Hollywoodster Steven Seagal moet een getuigenis afleggen voor de rechter. Michael Ovitz, ook oud-directeur van Disney, zou meer weten over bedreigingen tegen journaliste Anita Busch en is gedagvaard door haar advocaten.

In 2002 onderzocht Busch de mogelijke banden tussen Seagal en de maffia. Vervolgens werd zij bedreigd. In de ruit van haar auto werd een gaatje zo groot als een kogel aangetroffen. Op het voertuig lagen een dode vis met een roos in zijn bek en een briefje met daarop het woord 'stop'. De man die de vis op de auto zou hebben gelegd, zit momenteel vast voor andere zaken. Hij zou hebben gehandeld in opdracht van privé-detective Anthony Pellicano, die op zijn beurt zou zijn ingehuurd door Seagal.

De journaliste begon in juni 2004 een civiele procedure tegen Pellicano. Volgens de advocaten van Busch weet Ovitz, die Seagals acteercarrière in de jaren tachtig lanceerde, mogelijk meer van de zaak. Op 22 maart moet hij zijn verklaring afleggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen