Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The incredible Hulk' wordt politieagent

Shownieuws

Lou Ferrigno, bekend als 'The incredible Hulk', wordt hulpsherrif in LA. Hij hoeft nu niet meer in een groen monster te veranderen om criminelen aan te pakken.

(Novum/AP) - Lou Ferrigno, beter bekend als 'The incredible Hulk', is maandag benoemd tot hulpsherrif in Los Angeles. De acteur kan criminelen nu arresteren en hoeft niet meer in een groen monster te veranderen om ze aan te pakken.

De 54-jarige acteur heeft de opleiding tot hulpsherrif met succes doorlopen en gaat nu voor minstens twintig uur per maand aan de slag in de functie. Hij helpt onder meer bij het rekruteren van nieuwe agenten en werkt met misbruikte kinderen. "Mijn vader was politieagent in New York", zei Ferrigno bij zijn beëdiging. "Ik heb altijd veel respect voor agenten gehad. Ik wil iets terugdoen voor de samenleving, en jongeren helpen om van drugs af te komen."

Ferrigno was een gerenommeerd bodybuilder voordat hij in 1977 als Hulk verscheen in de televisieserie 'The incredible Hulk'. Hij stopte in 1982 met de rol. De laatste jaren was hij nog te zien in de Amerikaanse serie 'The king of queens'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen