Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk beloond voor vrijwilligerswerk

Shownieuws

Wendy van Dijk ontvangt dit jaar de oorkonde 'Nederland Positief'. De presentatrice krijgt deze voor haar rol als ambassadeur van de Doe Een Wens Stichting.

Wendy van Dijk ontvangt dit jaar de oorkonde 'Nederland Positief'. De presentatrice krijgt deze van de Stichting Nederland Positief voor haar rol als ambassadeur van de Doe Een Wens Stichting. Deze stichting vervult wensen van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Presentatrice van kinderzender Nickelodeon Pauline van Aken reikt de prijs later dit jaar uit.

De Stichting Nederland Positief beloont bekende Nederlanders die zich inzetten voor een goed doel. Volgens bestuursvoorzitter Christian Houkes is Wendy van Dijk oprecht betrokken bij de Doe Een Wens Stichting. "Bovendien brengt ze het zorgen en lief zijn voor elkaar, in haar rol als ambassadeur, met veel warmte en hartelijkheid volledig tot uiting." De stichting vraagt ook op andere manieren aandacht voor een positieve samenleving. Zo werd onlangs de Gouden Lach uitgereikt aan de Nederlander met de mooiste lach: Frans Bauer.

Het is de tweede keer dat de oorkonde 'Nederland Positief' wordt uitgereikt. Vorig jaar kreeg presentatrice Mariska Hulscher de oorkonde, voor haar werk bij Stichting Pink Ribbon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen