Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears te gast op sexy carnaval

Shownieuws

Britney viert carnaval dit jaar in New Orleans. Het feest heet daar Mardi Gras en de traditie is dat vrouwen hun borsten ontbloten om kraaltjes te krijgen.

(Novum/AP) - Britney Spears viert carnaval dit jaar in New Orleans. Het feest heet daar Mardi Gras en de traditie is dat vrouwen hun borsten ontbloten om kraaltjes te krijgen. In het televisieprogramma 'Good morning America', dat op 28 februari vanuit New Orleans wordt uitgezonden, is zij die dag te gast. Ze zal geen poging doen om kraaltjes te bemachtigen.

De staat Louisiana, waarin New Orleans ligt, is eind augustus en begin september zwaar getroffen door de orkaan Katrina. Als gevolg van de storm en de overstromingen die daardoor werden veroorzaakt, kwamen meer dan dertienhonderd mensen om, van wie ruim elfhonderd in Louisiana.

Het is volgens Spears belangrijk 'dat deze bijzondere stad zijn jaarlijkse tradities behoudt en ik kijk ernaar uit daarin een rol te spelen'. Al eerder zette de 24-jarige zangeres zich in voor de inwoners van New Orleans. Met dat doel veilde zij in oktober persoonlijke spullen op internet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen