Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Overstap Robert ten Brink is schandalig'

Shownieuws

SBS6 is laaiend over de overstap van Robert ten Brink. De presentator van Lotto Weekend Miljonairs verhuist van SBS naar RTL, waarmee hij zijn programma volgt.

SBS6 is laaiend over de overstap van Robert ten Brink. De presentator van Lotto Weekend Miljonairs verhuist van SBS6 naar RTL4. Daarmee volgt Ten Brink zijn programma, dat ook naar die zender gaat.

SBS-programmaleider Eric van Stade zegt dinsdag in het Algemeen Dagblad boos te zijn op collega Bart in 't Hout van RTL Nederland die verantwoordelijk is voor de overstap. "In 't Hout belde me vorige week dat Ten Brink wilde overstappen. Of ik bezwaar had", vertelt Van Stade. "Ik zei: 'Ten Brink is van ons, we willen hem niet kwijt.' In 't Hout gaf me zijn woord dat hij Ten Brink niet zou contracteren. En toch doet hij het. Schandelijk."

Vorige week uitte SBS6 zich al verontwaardigd over de manier waarop Lotto Weekend Miljonairs naar RTL4 is verhuisd. Het programma van De Lotto en Endemol is vanaf 4 maart te zien op deze televisiezender. SBS6 was niet op de hoogte van de verhuizing en vernam het nieuws uit de krant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen