Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikanen lopen warm voor Pink Panther

Shownieuws

De comedy 'The pink panther' is in zijn openingsweekeinde op de eerste plaats binnengekomen in de Amerikaanse box office. De film bracht 18 miljoen euro op.

(Novum/AP) - De comedy 'The pink panther' is in zijn openingsweekeinde op de eerste plaats binnengekomen in de Amerikaanse box office, de lijst van films met de hoogste omzet. De film bracht ruim achttien miljoen euro in het laatje.

'The pink panther' is een nieuwe versie van de productie uit 1963 en vertelt het verhaal van agent Clouseau die op zoek gaat naar de dief van een grote diamant, de zogenoemde 'pink panther'. Steve Martin neemt de hoofdrol op zich. Ook zangeres Beyoncé Knowles speelt een rol.

De horrorfilm 'Final destination 3' kwam met een opbrengst van 17,5 miljoen euro op de tweede plaats binnen. De film gaat over een studente die na een voorgevoel weet te voorkomen dat zij en haar vrienden verongelukken in een achtbaan. Daarmee is hun strijd tegen de dood nog niet gewonnen.

Comedy's en horrorfilms doen het momenteel goed in de Verenigde Staten. In de toptien van de box office staan drie comedy's: 'The pink panther', 'Curious George' en 'Big momma's house' en drie horrorfilms. Behalve 'Final Destination 3' gaat het om 'When a stranger calls' en 'Underworld evolution'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen