Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Ferri Somogye was een onzeker kind'

Shownieuws

Televisiepersoonlijkheid Ferri Somogyi was als kind nogal onzeker. Dat vertelt zijn vader Imre maandag in een interview met de website Vrouw.nl.

Televisiepersoonlijkheid Ferri Somogyi was als kind onzeker. Dat vertelt zijn vader Imre maandag in een interview op de website Vrouw.nl. "Hij was erg voorzichtig, nam niet gek veel risico's en keek eerst altijd de kat uit de boom", vertelt Imre. "Hij was ook niet een jongetje dat meteen met iedereen vriendjes was. De ondernemendheid die de rest van Nederland nu van hem kent, is pas later gekomen."

De omslag kwam bij Ferri's reis naar Amerika. Via een uitwisselingsprogramma ging hij computerkunde in San Diego studeren. "Ferri dacht dat hij wel iets met computers wilde", zegt zijn vader, "maar tijdens de studie kwam hij erachter dat het eigenlijk niks voor hem was."

In plaats daarvan nam Ferri acteerlessen. "En toen bleek dat als hij maar in een rolletje zat, hij honderd keer meer durfde dan als Ferri zelf", zegt Imre. "Acteren heeft hem dus veel vrijer gemaakt. Het heeft hem bewust gemaakt dat hij meer in zich heeft. Door het acteren is hij dus veel meer zichzelf geworden."

De 32-jarige acteur werd bekend als Rik de Jong in 'Goede tijden, slechte tijden'. Momenteel is hij te zien in 'Hotel Big Brother'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen