Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tom Sizemore is liegen over drugsprobleem zat

Shownieuws

Tom Sizemore heeft er genoeg van om te liegen over zijn drugsgebruik. Daarom heeft hij vorige maand aan zijn reclasseringsambtenaar bekend dat hij verslaafd is.

(Novum/AP) - De Amerikaanse acteur Tom Sizemore heeft er meer dan genoeg van om te liegen over zijn drugsprobleem. Daarom heeft hij vorige maand aan zijn reclasseringsambtenaar bekend dat hij verslaafd is. Dat zegt de filmster in een interview met een Amerikaans televisieprogramma dat maandag wordt uitgezonden.

De 44-jarige acteur kreeg donderdag een voorwaardelijke celstraf van drie jaar opgelegd. Door verdovende middelen te gebruiken, overtrad hij de voorwaarden van zijn vorige voorwaardelijke straf. Daarvoor had hij zestien maanden celstraf kunnen krijgen. "Ik was niet van plan de waarheid te vertellen", zegt hij in het interview in 'The big idea with Donny Deutsch'. "Maar ik was het liegen zo zat."

De acteur hoopt dat hij nu echt kan werken aan zijn probleem. "Je moet beseffen dat je als drugsverslaafde niet meer bent wie je dacht te zijn. Nu ik dat weet, kan ik misschien beter worden." Sizemore is onder meer bekend van rollen in de films 'Saving private Ryan' uit 1998 en 'Black Hawk down' uit 2001.

Sizemore werd vorig jaar door een rechter gedwongen vier maanden af te kicken omdat hij drugs bleef gebruiken nadat hem een voorwaardelijke gevangenisstraf was opgelegd. Hij zat in zijn proeftijd na een veroordeling in 2003 wegens huiselijk geweld tegen zijn ex-vriendin Heidi Fleiss.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen