Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zanger 3 Doors Down laat oor aannaaien

Shownieuws

De zanger 3 Doors Down heeft aan zijn auto-ongeluk 35 tot 40 hechtingen in zijn gezicht overgehouden. Een plastisch chirurg heeft zijn oor aangenaaid.

(Novum/AP) - De zanger van de Amerikaanse rockband 3 Doors Down komt thuis bij van het auto-ongeluk waarbij hij vorige week was betrokken. De 27-jarige Brad Arnold heeft 35 tot 40 hechtingen in zijn gezicht. Een plastisch chirurg heeft zijn oor aangenaaid.

Zijn vrouw Terika zat achter het stuur toen het ongeluk plaatsvond. Zij raakte niet gewond. Het tweetal was op weg van een casino naar huis en reed over een natte weg toen de auto plotseling slipte. Het voertuig kwam tegen een boom tot stilstand. Volgens bandlid Todd Harrell was de zanger dood geweest als hij zijn gordel niet had gedragen.

Naar omstandigheden gaat het goed met de zanger, zegt Harrell. "Maar het was een flink ongeluk." De band begint volgende maand een tournee door Europa ter promotie van het album 'Seventeen days'. Op 26 maart geeft de rockband een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. 3 Doors Down scoorde hits met nummers als 'Kryptonite', 'When I'm gone' en 'Here without you'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen