Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Koblenko weet niets over Uganda

Shownieuws

Victoria Koblenko weet niets over Uganda, waar zij naartoe is gegaan als verkiezingswaarnemer. "Ik heb geen flauw benul van dat land", zegt de actrice.

Victoria Koblenko weet niets over Uganda. Ze is als verkiezingswaarnemer in het Afrikaanse land. "Ik heb geen flauw benul van dat land", zegt de 25-jarige actrice vrijdag in 'Shownieuws' van SBS6. De Oekraïense heeft wel geprobeerd zich in te lezen. Ze vond het materiaal moeilijker te onthouden dan dat over 'westerse of ontwikkelde landen', zoals de ex-soapie het uitdrukt.

Koblenko reist tot en met volgende week vrijdag door Uganda als verkiezingswaarnemer voor De Derde Kamer. Dat is een ontwikkelingsorganisatie waarvan ook 'Big Brother'-Joost lid is geweest. Koblenko wil een goed beeld krijgen van de voorbereidingen op de parlementaire en presidentiële verkiezingen in Uganda, die binnenkort worden gehouden.

Koblenko werd bekend als Isabella in 'Goede tijden, slechte tijden'. In 2004 maakte zij haar filmdebuut in de thriller 'Stille nacht', die is gebaseerd op de activiteiten van een Utrechtse serieverkrachter.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen