Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jim doet stem in Asterix-film

Shownieuws

Zanger Jim Bakkum verzorgt een van de stemmen in 'Asterix en de vikingen'. De 18-jarige zanger spreekt de stem in van Hippix, die beter kan zingen dan vechten.

Zanger Jim Bakkum verzorgt een van de stemmen in 'Asterix en de vikingen'. De 18-jarige zanger spreekt de stem in van Hippix, een jonge stedeling die beter kan zingen dan vechten. Dat meldt de Nederlandse distributeur Independent Films vrijdag.

Asterix en Obelix hebben in de tekenfilm een onmogelijke taak: zij moeten een echte man van Hippix maken. Achter zijn stoere houding schuilt een lafaard. De harde training van de Galliërs verandert hier weinig aan.

Jim werd in 2003 bekend door het tv-programma 'Idols'. Vorig jaar bleek hij ook te kunnen dansen: hij won 'Dancing with the stars'. Eerder sprak Jim een stem in voor de animatiefilm 'Garfield'. Dit is zijn eerste 'hoofdrol' in een nasynchronisatie.

Andere Nederlandse stemmen in 'Asterix en de vikingen' worden ingesproken door Marlies Somers, Manou Kersting, Luc Wijns en Jan van Looveren. De film draait vanaf 26 april in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen