Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato en Bocelli op nummer 1

Shownieuws

Marco Borsato's nieuwe single 'Because we believe' is binnengekomen op nummer 1 in de Top 40. Het is een duet met Andrea Bocelli.

Marco Borsato heeft een nieuwe mijlpaal in zijn carrière bereikt. Zijn nieuwe single 'Because we believe', een duet met Andrea Bocelli, kwam vrijdag binnen op nummer 1 in de Top 40. Borsato haalt hiermee voor de negende keer de hoogste notering in de hitlijsten.

Het is de eerste Nederlandse nummer 1-hit die in drie talen is gezongen. Het nummer bevat Nederlandse, Italiaanse en Engelse teksten. 'Because we believe' is de tweede plaat van Marco Borsato die op de eerste plaats binnenkomt in de top 40. De eerste was 'Wat zou je doen?', een coproductie met Ali B..

Het nieuwe album van Andrea Bocelli, 'Amore', ligt op 24 februari in de winkels. De Italiaanse zanger werkt op dit album samen met Christina Aguilera, Stevie Wonder en saxofonist Kenny G.. Het duet tussen Marco en Andrea komt op een speciale editie van het album te staan. Deze versie komt alleen in Nederland en België te krijgen.

Andrea Bocelli zal 'Because we believe' solo ten gehore brengen op de sluitingsceremonie van de Olympische Winterspelen in Turijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen