Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geruchten over zwangerschap Hurley versterkt

Shownieuws

De geruchten over een zwangerschap van actrice Liz Hurley zwellen aan. Hurley verscheen zondag bij een modeshow in Italië en was weinig verhullend gekleed.

De geruchten over een zwangerschap van de Britse actrice Liz Hurley zwellen aan. Hurley verscheen zondag bij een modeshow in Italië en was weinig verhullend gekleed. Haar dikkere buik was daardoor goed te zien, meldt de Britse krant The Mirror.

De 40-jarige Hurley is verloofd met de 41-jarige Indiase miljonair Arun Nayar. De actrice weigerde commentaar te geven op het gerucht over haar zwangerschap, maar vrienden denken dat ze binnen enkele weken een officiële verklaring geeft.

De geruchten kwamen op gang toen Hurley in januari uit een kliniek voor aanstaande moeders in Londen kwam. De verhalen werden versterkt toen ze vorige week heel voorzichtig deed tijdens een skivakantie met haar verloofde en hun 3-jarige zoontje Damian.

Hurley is onder meer bekend van rollen in de films 'Austin Powers: the spy who shagged me' en 'Bedazzled'. Ook was Hurley te zien in reclamecampagnes van het cosmeticamerk Estée Lauder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen