Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Olifant slaat op hol op filmset Zoop

Shownieuws

Een olifant is er deze week vandoor gegaan op de set van de Nederlandse familiefilm 'Zoop in India'. De olifant raakte een productieauto. Niemand raakte gewond.

Een olifant is er deze week vandoor gegaan op de set van de Nederlandse familiefilm 'Zoop in India'. Dat heeft distributeur Independent Films vrijdag bevestigd.

Twaalf olifanten stonden te wachten tot de opnamen konden beginnen. Plotseling nam een van de dieren de benen. De stier liep daarbij recht op de crew af. Dat leidde tot enige paniek, maar iedereen kon zich op tijd in veiligheid brengen. Niemand raakte gewond. De olifant raakte wel een productieauto. Het dier is inmiddels terug op de set.

De Nederlandstalige familiefilm wordt momenteel opgenomen in India. Het merendeel van de opnamen vindt plaats in en rond Bombay. Voor de scènes die in de jungle spelen wordt uitgeweken naar de provincie Kerala in het zuiden van het land.

'Zoop in India' is het vervolg op 'Zoop in Afrika'. Beide films van regisseur Johan Nijenhuis zijn gebaseerd op de tv-serie 'Zoop'. De film draait vanaf 28 juni in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen