Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Film over Sopranos niet uitgesloten'

Shownieuws

De bedenker van de 'The Sopranos', David Chase, sluit niet uit dat er ooit een film over de maffiafamilie komt. "Wie weet krijg ik een briljant idee."

(Novum/AP) - De bedenker van de televisieserie 'The Sopranos', David Chase, sluit niet uit dat er ooit een film over de maffiafamilie komt. Dat zegt hij in een dubbelinterview met acteur James Gandolfini in The New York Times. "Het zou kunnen dat ik over een jaar of drie ineens een geweldig idee krijg voor een Sopranos-film", zegt Chase in de krant. Hij is er zeker van dat het zesde seizoen van de televisieserie het laatste is.

Het zesde seizoen van 'The Sopranos' bestaat uit twintig afleveringen in plaats van de gebruikelijke dertien. De eerste twaalf daarvan zijn vanaf 12 maart te zien op de Amerikaanse zender HBO. De overige acht afleveringen worden begin volgend jaar uitgezonden.

De eerste vier seizoenen van 'The Sopranos' zijn in Nederland uitgezonden door de Vara. De serie is in Nederland minder positief ontvangen dan in de Verenigde Staten. Gemiddeld kijken tweehonderdduizend mensen naar de serie, mogelijk door het late tijdstip van de uitzending. In Amerika wordt de show gemiddeld door tien miljoen mensen bekeken. Het is niet bekend wanneer het vijfde seizoen in Nederland wordt uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen