Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Juliette Lewis kiest voorlopig voor muziek

Shownieuws

Alleen een briljant script lijkt Juliette Lewis weer tot acteren te kunnen bewegen. Zij blijft voorlopig toeren met haar band Juliette and the licks.

(Novum/AP) - Alleen een briljant script lijkt Juliette Lewis weer tot acteren te kunnen bewegen. Zij blijft voorlopig toeren met haar band Juliette and the licks. "Alleen iets heel spectaculairs kan mij nu bij de muziek wegtrekken", zegt de 31-jarige rockster in de maarteditie van Hong Kong magazine. "Ik ga niet voor minder dan een superinteressante regisseur."

Lewis vertelt dat haar muziek is beïnvloed door Iggy Pop, Patti Smith, Grace Jones, Van Halen en PJ Harvey. Het afgelopen jaar toerde ze ongeveer acht maanden met haar band de wereld over. Daarbij deed ze ook Nederland aan. Juliette and the licks trad in maart op in de popzalen Paradiso en Tivoli. In augustus was de band te zien op Lowlands.

In het interview wordt ook ingegaan op het afkickprogramma van Scientology-oprichter Ron L. Hubbard, waaraan Lewis ooit deelnam om van de drugs af te komen. Religie heeft volgens de actrice en zangeres een positieve invloed gehad. "Er zijn zoveel verleidingen. Scientology helpt me die te weerstaan. Ik ben minder angstig en luister beter naar mijn innerlijke stem."

Juliette Lewis speelde in films als 'Natural born killers', 'Cape fear' en 'What's eating Gilbert Grape'. Ook is ze bekend als ex-vriendin van Brad Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen