Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'George Michael opgepakt wegens drugsbezit'

Shownieuws

Popster George Michael is zaterdagnacht in Londen gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Dat meldt een anonieme bron bij de politie in de Britse hoofdstad.

(Novum/AP) - Popster George Michael is zaterdagnacht in Londen gearresteerd op verdenking van drugsbezit. Dat meldt een anonieme bron bij de politie in de Britse hoofdstad. De 42-jarige Michael zou zijn aangehouden nadat de politie een telefoontje kreeg van een voorbijganger, die de zanger ineengezakt over het stuur van zijn auto zag liggen. Michael werd naar het politiebureau gebracht en is op borgtocht vrijgelaten. Volgende maand moet hij zich voor de rechter verantwoorden.

Een politiewoordvoerder bevestigt dat verboden middelen zijn aangetroffen bij een 42-jarige man, maar wil niet zeggen of het om de zanger gaat.

Michael vormde in de jaren tachtig met schoolvriend Andrew Ridgley het duo Wham!. Ze scoorden hits met nummers als 'Wake me up before you go go' en 'Last christmas'. Van zijn eerste soloalbum 'Faith' uit 1988 zijn meer dan tien miljoen exemplaren verkocht.

In 1998 werd Michael gearresteerd nadat hij door een undercoveragent was betrapt op onzedelijk gedrag in een openbaar toilet in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen