Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martijn Krabbé voor derde keer vader

Shownieuws

Martijn Krabbé is zondag vader geworden van dochter Jasmijn. De 37-jarige televisiepresentator heeft al een zoon, Bikkel, en een dochter, Michelle.

Martijn Krabbé is zondag vader geworden van dochter Jasmijn. De 37-jarige televisiepresentator heeft al een zoon, Bikkel, en een dochter, Michelle. Jasmijn is het derde kind van Martijn en zijn vrouw Amanda, met wie hij vorig jaar voor de tweede keer trouwde. Het meisje woog 3,3 kilogram bij haar geboorte.

De Idols-presentator zegt maandag in De Telegraaf dat de bevalling en alles eromheen 'razendsnel' ging. "Om half twee 's nachts kwam ik thuis en toen begon het eigenlijk meteen", vertelt hij. "Om twee minuten voor half drie, dus nog geen uur later, werd onze nieuwe spruit geboren."

Martijn presenteerde zaterdagavond nog de negende liveshow van Idols. Tijdens de uitzending fluisterde hij de kandidaten toe dat de bevalling aanstaande was. "Daar heb ik veel steun aan gehad", vertelt hij. Krabbé is blij dat de bevalling achter de rug is en dat alles goed is gegaan. "De hele dag bak ik poffertjes en drink ik champagne."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen