Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna te sexy voor Maleisië

Shownieuws

Madonna's optreden tijdens de Grammy Awards is in Maleisië niet uitgezonden op tv. Haar weinig verhullende outfit en sexy dansbewegingen waren te gewaagd.

(Novum/AP) - Madonna's optreden tijdens de Grammy Awards is in Maleisië niet uitgezonden op televisie. Haar weinig verhullende outfit en sexy dansbewegingen waren te gewaagd voor het overwegend islamitische publiek in het Aziatische land. Dat zegt een woordvoerder van de zender 8TV vrijdag.

De uitreiking van de Grammy Awards is donderdagavond uitgezonden op het Maleisische televisiestation, twaalf uur nadat de show in de Verenigde Staten had plaatsgevonden. Het programma begon zonder de van tevoren veelbesproken openingsact van Madonna met de virtuele rockband Gorillaz.

De rest van de show is wel uitgezonden. Madonna's balletpakje en de suggestieve bewegingen die ze maakte, waren voor de zender echter 'een te groot risico om te laten zien', zegt de zenderwoordvoerder, die anoniem wil blijven.

Televisieprogramma's en films in Maleisië hebben te maken met censuurbeleid. Seks, geweld en onderwerpen als ras en religie zijn verboden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen