Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heleen van Royen 'stiekem' naar Portugal verhuisd

Shownieuws

Heleen van Royen is samen met haar kinderen naar Portugal verhuisd. De 40-jarige schrijfster zegt dat ze zich officieel heeft laten uitschrijven in Nederland.

Heleen van Royen is samen met haar kinderen naar Portugal verhuisd. De 40-jarige schrijfster verklaart vrijdag in De Telegraaf dat ze zich officieel heeft laten uitschrijven in Nederland. "We hebben het lekker op zijn Van Royens gedaan. Spontaan en chaotisch."

Van Royen vertelt in het ochtendblad dat ze Nederland nog steeds een prima land vindt, maar ze is opgelucht met haar vertrek. "Iedereen zit er wel op iedereen te letten. Elke zin die je uitspreekt, is maandenlang stof tot discussie."

De verhuizing was het idee van haar echtgenoot, SBS6-presentator Ton Van Royen. Vorig jaar zomer zijn Ton en Heleen met hun kinderen verhuisd. Ton pendelt tussen Nederland en Portugal en is in onderhandeling over een nieuw televisieprogramma. De familie woonde tot de zomer in Almere.

Het schrijversdebuut van Heleen van Royen, 'De gelukkige huisvrouw', was een verkoopsucces. Ook het tweede boek, 'Godin van de jacht', is goed ontvangen. Daarna baarde de schrijfster opzien met het een column, waarin ze het hoerenbezoek van de Amsterdamse wethouder Rob Oudkerk onthulde.

Haar nieuwste boek, 'De ontsnapping', gaat over een vrouw die halsoverkop haar man en kinderen verlaat en naar Portugal vertrekt. Samen met modeontwerper Marlies Dekker werkt ze aan een fotoboek over vrouwen, erotiek en lingerie. Het boek krijgt de titel 'Stout'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen