Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Duitse Big Brother stopt voortijdig

Shownieuws

De Duitse versie van Big Brother eindigt zondagavond. Minder dan een jaar na de start stopt zender RTL 2 met het programma vanwege slechte kijkcijfers.

De Duitse versie van Big Brother eindigt zondagavond. Minder dan een jaar na de start stopt de Duitse zender RTL 2 met het programma vanwege slechte kijkcijfers. De winnaar gaat met een kwart miljoen euro naar huis.

In het programma zouden deelnemers jarenlang worden gevolgd. 'Big Brother Das Dorf' (het dorp), dat wordt geproduceerd door Endemol Duitsland, moest de langst lopende editie van het programma in de geschiedenis worden. Camera's op de hoek van de straat en in verschillende kamers zouden bewoners van het Big Brother-dorp tientallen jaren vastleggen. Deelnemers zouden ondertussen kunnen trouwen en kinderen krijgen, scheiden en sterven.

De eerste maanden gebeurde er weinig in het dorp en de kijkcijfers bleven achter bij de verwachtingen. De makers probeerden meer kijkers te trekken door veel seks in het programma te stoppen, maar ook dat mocht niet baten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen