Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatum Dagelet baalt van 'Uit het leven'

Shownieuws

Tatum Dagelet baalt van de manier waarop ze uit 'Uit het leven' is gehaald. Ooit presenteerde ze het programma, maar in de eindversie is ze niet te zien.

Tatum Dagelet 'baalt' van de manier waarop ze door Talpa uit het reality-programma 'Uit het leven' is gehaald. De 30-jarige actrice stak veel tijd in de presentatie van de serie, maar is in het eindresultaat niet terug te zien. Dat meldt Algemeen Dagblad vrijdag. In het televisieprogramma van Talpa proberen vijf ex-prostituees samen een eetcafé in Amsterdam op te zetten.

Dagelet vindt dat ze op een vervelende manier is 'afgeserveerd', schrijft de krant. Ze zou een zakelijk telefoontje van de producer hebben gekregen met de mededeling dat ze uit het programma was geknipt.

De presentatrice zegt in de krant dat ze uren met de vrouwen heeft gesproken en echt werd geraakt door de verhalen. "Toen ik eenmaal had toegezegd, ben ik er met hart en ziel voor gegaan", zegt Dagelet in het dagblad. "Toch werd ik niet eens uitgenodigd om de opening van het café bij te wonen."

Dagelet maakt in het voorjaar een dating-programma op Veronica. Ze was eerder onder meer te zien in de film 'Amsterdamned' en de serie 'Fort Alpha'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen