Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Auto Froukje de Both aangereden bij arrestatie'

Shownieuws

De auto van Froukje de Both is donderdagmiddag in Amsterdam aangereden bij de arrestatie van twee verdachten van een gewapende overval. Haar auto is total-loss.

De auto van Froukje de Both is donderdagmiddag in Amsterdam aangereden bij de arrestatie van twee verdachten van een gewapende overval. Dat meldt het televisieprogramma RTL Boulevard.

De actrice wachtte rond 15.30 uur op de hoek van de Tasmanstraat en de Houtmankade in het centrum van de hoofdstad voor een stoplicht. Een rechercheauto achtervolgde de overvallers en reed vlak voor het stoplicht de vluchtauto aan. Deze schoot door en raakte de auto van De Both in de flank. De Amsterdamse politie geeft een andere lezing van het gebeurde. Volgens het korps hadden de twee verdachten de aanrijding met de hen tegemoetkomende recherchewagen veroorzaakt.

De Both was volgens RTL Boulevard erg geschrokken, maar hield aan de botsing geen lichamelijk letsel over. Haar auto is total-loss. De verdachten zijn overgebracht naar een politiebureau en zitten vast.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen