Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Costner speelt met band op golftoernooi

Shownieuws

Kevin Costner zal op 29 april met zijn band een optreden geven op het BMW Charity Pro-Am golftoernooi in The Cliffs in de Amerikaanse staat Zuid-Carolina.

Kevin Costner verzorgt eind april met zijn band een optreden op het BMW Charity Pro-Am golftoernooi in The Cliffs. Dat heeft het golftoernooi in de Amerikaanse staat South Carolina donderdag bekendgemaakt.

De 51-jarige acteur deed in het verleden zeven keer als golfer mee aan het toernooi. Met het optreden wil hij de vrijwilligers die aan het evenement meehelpen bedanken. "Dit toernooi kan nooit plaatsvinden en zou nooit zo populair geworden zijn zonder de hulp van duizenden vrijwilligers. Hun harde werken en toewijding is ongelooflijk", zegt Costner, die in 1996 speelde in Tin Cup, een film over golf. "Dit optreden is een manier om dankjewel tegen deze mensen te zeggen."

De band van Costner telt vijf leden en speelt volgens de organisatie van het golftoernooi 'rock en andere populaire muziek'. De acteur is de zanger van de groep, die nog geen naam heeft. Het BMW Charity Pro-Am golftoernooi vindt van 27 tot 30 april plaats. De afgelopen vijf edities werd meer dan 2,5 miljoen euro opgehaald voor liefdadigheidsinstellingen in de regio.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen