Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Springer niet welkom in thuisstad

Shownieuws

Jerry Springer is niet welkom op een school in Sarasota. Cheerleaders hadden de presentator gevraagd voor een feest. De directie trok die uitnodiging weer in.

(Novum/AP) - Een middelbare school in Florida heeft Jerry Springer liever niet over de vloer. De cheerleaders van de school in Sarasota hadden de presentator, die uit dezelfde stad komt, een uitnodiging gestuurd voor een feest met als thema 'Hollywood nights'. Springer accepteerde, maar de directie trok de uitnodiging weer in.

Jerry Springer presenteert televisieshows vol merkwaardige gasten, ontrouwe geliefden en schokkende onthullingen. Jeff Hradeck, de directeur van de school, zegt in de plaatselijke krant voorzichtig dat hij Springer geen goed voorbeeld vindt voor de leerlingen. "Hij heeft zijn carrière. Maar dat is niet de weg die we voor deze school willen."

De cheerleaders wilden voor het feest een bekende persoonlijkheid uitnodigen. Daarbij hebben zij niet naar de inhoud van de show gekeken. "We hebben Jerry Springer gevraagd omdat hij uit Sarasota komt", zegt de sponsor van de cheerleaders.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen