Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huishoudster De Niro bekent meer diefstallen

Shownieuws

De huishoudster van Robert de Niro, die ervan wordt verdacht hem te hebben bestolen, heeft zich ook zaken van andere sterren toegeëigend. Dat heeft ze bekend.

De huishoudster van Robert de Niro, die ervan wordt verdacht de acteur te hebben bestolen, heeft zich ook zaken van andere sterren toegeëigend. Dat heeft ze bekend tijdens de rechtszaak tegen haar, meldt de New York Times donderdag. De vrouw werkte voor onder anderen Isabella Rossellini, Renée Rockefeller en Candice Bergen. De 35-jarige Lucyna Turyk-Wawrynowicz kan tot drie jaar cel krijgen voor de diefstallen.

De vrouw liep vorig jaar tegen de lamp. Ze zou de diamanten oorbellen van Robert de Niro's vrouw hebben gestolen. Deze hebben een waarde van 95 duizend dollar (ruim tachtigduizend euro). "Als ze meer respect hadden getoond, had ik dit niet gedaan", zei ze na haar arrestatie tegen de politie. "Ik steel alleen van mensen die me respectloos behandelen." De huishoudster heeft nu ook toegegeven dure kleding en lingerie te hebben gekocht met de creditcard van een van haar werkgevers.

De uitspraak in de zaak is op 21 februari. De Poolse vrouw verbleef illegaal in de Verenigde Staten. Om een baan te krijgen had ze het sofinummer van een 13-jarig meisje gebruikt. Na het uitzitten van een eventuele straf wordt ze aan de immigratiedienst overgedragen en mogelijk het land uitgezet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen