Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Samuel L. Jackson op Hollywood Boulevard

Shownieuws

Samuel L. Jackson heeft maandag zijn hand- en voetafdruk achtergelaten op de Hollywood Boulevard. Jackson zei dat hij het een bijzondere ervaring vond.

(Novum/AP) - Samuel L. Jackson heeft maandag zijn hand- en voetafdruk achtergelaten op de Hollywood Boulevard. Dat deed hij voor het Grauman's Chinese Theater, waar hij werd geëerd voor zijn bijdrage aan de filmwereld.

Jackson zei dat hij het een bijzondere ervaring vond. "Dit is zoiets waar je niet aan denkt als je een jonge acteur bent. Pas als je stopt en even pauze neemt heb je ineens door dat je tot een exclusief groepje behoort."

De 57-jarige acteur speelde onder meer in de films 'Shaft', 'Unbreakable' en 'Pulp fiction', waarvoor hij een Oscarnominatie in de wacht sleepte. Het filmfestival in Cannes creëerde in 1991 speciaal voor de acteur een prijs voor de beste bijrol omdat de organisatie vond dat zijn aandeel in de film 'Jungle fever' een prijs verdiende. Zijn nieuwe film 'Freedomland', draait vanaf juni in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen