Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chaira Borderslee zingt aan huis

Shownieuws

Musicalster Chaira Borderslee heeft een bedrijf opgericht waarmee ze bij mensen thuis komt zingen. Ze zingt liedjes uit musicals en heeft een jazzrepertoire.

Musicalster Chaira Borderslee heeft een bedrijf opgericht waarmee ze bij mensen thuis komt zingen. De voormalig hoofdrolspeelster van 'Aïda' vertelt dinsdag in De Telegraaf over de plannen. "Tussen musicals in wil je ook aan het werk blijven", zegt Borderslee. "Samen met mijn vriend, kunstenaar Pim Smit, heb ik daarom dit ontwikkeld."

Chaira voelt zich niet te min om 'tussen de schuifdeuren' op te treden. "Ik hou van het contact met het publiek en dat zal in dit concept maximaal zijn." Borderslee treedt voor maximaal 25 gasten per keer op en rijdt overal naar toe. De toehoorders betalen dertig euro per persoon. Het minimumbedrag waar Chaira voor komt opdraven is vijfhonderd euro.

De musicalster heeft haar auto ingeruild voor een bestelbusje, waarmee ze in een mooie avondjurk komt voorrijden. Binnen vijf minuten staat de geluidsinstallatie klaar, waarna het optreden kan beginnen. Chaira zingt liedjes uit musicals als 'Aïda', 'Hair' en 'West side story'. Daarnaast heeft ze een jazzrepertoire.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen