Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veerkampjes geven elkaar opnieuw jawoord

Shownieuws

De Veerkampjes gaan op Valentijnsdag opnieuw trouwen. Ton en Hanny, bekend van hun dagelijkse soap op SBS6, willen een nieuwe en romantische trouwdag.

De Veerkampjes gaan op Valentijnsdag opnieuw trouwen. Ton en Hanny, bekend van hun dagelijkse soap op SBS6, zijn 24 jaar geleden voor het eerst in het huwelijksbootje gestapt, maar zij hadden geen romantische trouwdag. Met een uitgebreide trouwerij willen ze dat rechtzetten. Dat schrijft De Telegraaf donderdag.

Het eerste huwelijk was noodzakelijk vanwege hun zaak, vertelt Hanny Veerkamp. Het Amsterdamse stel had een eetcafé in de hoofdstad. "Onze trouwdag was niet echt romantisch. We waren binnen vijf minuten getrouwd en de klanten die daarna op de receptie kwamen, heb ik nooit meer teruggezien", zegt ze in de krant.

Daarom houdt het tweetal volgende week een uitgebreid trouwfeest in een trouwboerderij in Groningen. Hun twee zoons zijn getuige en Imca Marina voltrekt het huwelijk. Hanny draagt een jurk uit de winkel van Mary Borsato, die ook voor veel andere bekende Nederlanders de bruidsjurk leverde. De trouwerij wordt diezelfde avond door SBS6 Shownieuws uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen