Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smeets krijgt prijs voor Pinkpop

Shownieuws

Pinkpop-organisator Jan Smeets krijgt zondag in Paradiso Amsterdam de Outstanding Achievement Award. Hij krijgt de prijs voor zijn bijdrage aan de popcultuur.

Pinkpop-organisator Jan Smeets krijgt zondagavond in Paradiso Amsterdam de Outstanding Achievement Award. Hij krijgt deze onderscheiding van het muziekblad LiveXS en de radiozender Kink FM voor zijn bijdrage aan de Nederlandse popcultuur.

De 61-jarige Smeets krijgt de prijs tijdens de tweede editie van de Kink FM NightLiveXS Awards. De genomineerden en de winnaars van deze muziekprijzen worden bepaald door de lezers van LiveXS-popmagazine en luisteraars van Kink FM. De winnaars in de overige categorieën worden zondag bekendgemaakt. Het evenement wordt uitgezonden op Kink FM.

Smeets is de initiatiefnemer en sinds 1970 de organisator van het festival Pinkpop. Hij is op het moment bezig met de organisatie van de 37e editie van het muziekfestival in Landgraaf. De prijs wordt uitgereikt door Tjerk Lammers, hoofdredacteur van het onlangs opgerichte muziekblad Revolver.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen