Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede huwelijk Veerkampjes wordt groots aangepakt

Shownieuws

Hanny en Ton Veerkamp gaan op Valentijnsdag voor de tweede keer trouwen. De eerste trouwdag was niet romantisch en daarom houden ze een nieuwe ceremonie.

Tweede huwelijk Veerkampjes wordt groots aangepakt

De Veerkampjes gaan op Valentijnsdag opnieuw trouwen. Ton en Hanny, bekend van de dagelijkse soap op SBS 6, zijn 24 jaar geleden voor het eerst in het huwelijksbootje gestapt, maar ze hadden toen geen romantische trouwdag. Met een uitgebreide nieuwe trouwerij willen ze dat rechtzetten. Dat schrijft De Telegraaf donderdag.

Het eerste huwelijk was noodzakelijk vanwege de zaak, vertelt Hanny Veerkamp. Het Amsterdamse stel had een eetcafé in de hoofdstad. "Onze trouwdag was niet echt romantisch. We waren binnen vijf minuten getrouwd en de klanten die daarna op de receptie kwamen, heb ik nooit meer teruggezien", zegt ze in de krant.

Daarom houdt het tweetal volgende week een uitgebreid trouwfeest in een trouwboerderij in Groningen. Hun twee zoons zijn getuige en Imca Marina voltrekt het huwelijk. Hanny draagt een jurk uit de winkel van Mary Borsato, die ook voor veel andere bekende Nederlanders de bruidsjurk leverde. De trouwerij wordt diezelfde avond door SBS Shownieuws uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen