Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sonja Silva voor de derde keer onder het mes

Shownieuws

Sonja Silva ging voor de derde keer onder het mes om haar borsten 'mooier te maken'. Door eerder operaties zijn medische complicaties ontstaan.

Sonja Silva ging maandag voor de derde keer onder het mes om haar borsten 'mooier te maken'. Voor de operatie vertelt de actrice aan De Telegraaf waarom. "Ik heb nu een ronde en een vierkante borst. Als ik lig ben ik gewoon mismaakt." De borstoperaties die Sonja eerder onderging zijn niet goed uitgevoerd. Daardoor zijn medische complicaties ontstaan.

Silva vertelt vanaf haar vijftiende met haar borsten bezig te zijn. Als jong meisje had ze een dubbele D-cup waardoor ze zich erg schaamde en rugklachten kreeg. Op haar 23e onderging ze een borstverkleining. Toen ze twee jaar later tien kilo afviel had ze echter 'slappe theezakjes'. Een arts adviseerde implantaten. "Maar in plaats van de gevraagde C-cup werd ik wakker met deze enorme joekels", zegt Silva.

Vanaf toen ging het pas echt bergafwaarts met de borsten van Sonja. Na de bevalling van haar zoontje bleken de protheses op zijn kop te zijn gedraaid. Een chirurg probeerde die handmatig om te draaien, wat zeer pijnlijk was en niet tot het gewenste resultaat leidde.

Sonja gelooft dat ze door cosmetisch arts Robert Schumacher van al haar problemen zal worden verlost. "Ik heb mijn hoop op Robert en zijn borstexpert gevestigd. Mijn man en ik hebben het volste vertrouwen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen