Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-Idol Eric heeft dromen genoeg

Shownieuws

Ex-Idol Eric heeft dromen genoeg. Hij speelt nu in 'ONM' maar sluit niet uit ooit nog aan het presenteren of zingen te slaan. Als hij maar kan entertainen.

Ex-Idol Eric Bouwman, ook bekend als Tonnie de Vries uit de BNN-soap 'ONM', zit vol ambitie. "Als het om entertainment gaat, heb ik nog dromen genoeg. Je moet jezelf niet beperken. Het is geen belemmering om verschillende dingen naast elkaar te doen. Integendeel. Het een vult het ander juist aan", zegt hij dinsdag in Algemeen Dagblad.

Anderhalf jaar geleden werd Bouwman zesde bij Idols 2, waarna hij zonder acteerervaring werd binnengehaald bij 'ONM'. Of hij in de toekomst blijft acteren, weet hij niet. "Ik heb nu mijn draai gevonden in de acteerwereld, maar het presenteren van een tv-programma lijkt me ook geweldig."

Wat betreft zijn zangcarrière is Eric realistisch. "Voor een cd ben ik nog niet klaar. Ook niet qua stem. Je moet duidelijk voor ogen hebben wat je wil met een plaat. Dat heb ik niet."

Bouwman kijkt elke zaterdagavond trouw naar Idols. Floortje is zijn favoriet. "Ik kijk graag. Voor mij is het nostalgie. Ik zie mezelf daar nog staan. Reinout Oerlemans die mij aankondigde, veertienhonderd man uit zijn dak. Heerlijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen