Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ben Affleck 'clickt' in versierstrijd op tv

Shownieuws

Ben Affleck speelt in de tv-reclame van een deodorantmerk. Hierin gaat hij een versierstrijd aan met een andere man. De reclame is vanaf donderdag te zien.

Acteur Ben Affleck speelt in de nieuwe televisiereclame van een deodorantmerk. Hierin gaat hij een versierstrijd aan met een andere man. De reclame is vanaf donderdag te zien in Nederland.

De lancering van het spotje valt samen met een wedstrijd op internet. Nederlandse mannen kunnen zelf ook een vrouw versieren en hiervan een foto op internet plaatsen. Het Nederlandse publiek heeft tot eind maart om te bepalen wie de leukste foto heeft gemaakt.

De reclame en de wedstrijd zijn gebaseerd op 'the click battle', die sinds een maand op televisie en internet te zien is. In een zogenoemde 'battle' proberen twee mannen zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Voor elke gelukte poging krijgen ze een click. De stand wordt bijgehouden op een tellertje.

Volgens de makers van het spotje voor Axe is de 33-jarige Affleck enthousiast over de nieuwe reclame, omdat het een 'grappig script' en een 'leuke satire' is op zijn imago.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen