Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton genomineerd als slechtste actrice

Shownieuws

Paris Hilton maakt kans op een filmprijs: die voor slechtste actrice. Zij is genomineerd voor een Golden Raspberry, een ludieke variant op de Oscar.

Paris Hilton maakt kans op een filmprijs: die voor slechtste actrice in een bijrol. De hotelerfgename is genomineerd voor een Golden Raspberry, een variant op de Oscar. Hilton is ook genomineerd als 'meest vermoeiende doelwit van de roddelpers'. In die categorie moet zij het opnemen tegen onder anderen Tom Cruise, Katie Holmes en de zusjes Simpson. De prijzen worden voor de 26e keer uitgereikt.

Hilton heeft haar nominatie voor slechtste bijrol te wijten aan haar rol in de horrorremake 'House of wax'. De andere kanshebbers in de categorie vrouwelijke bijrol zijn Carmen Electra ('Dirty love'), Katie Holmes ('Batman begins'), Ashlee Simpson ('Undiscovered') en diens zus Jessica ('The dukes of Hazzard').

De Golden Raspberry (Gouden Framboos) wordt jaarlijks door de Golden Raspberry Award Foundation toegekend aan het slechtste dat Hollywood te bieden heeft. De jury bestaat uit ongeveer vijfhonderd filmkijkers die lid zijn van de stichting. De winnaars worden jaarlijks bekendgemaakt op de dag voor de Oscar-uitreiking.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen