Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba meest gewilde vriendin

Shownieuws

De meeste mannen willen Jessica Alba als vriendin. De Amerikaanse actrice staat op AskMen.com bovenaan de lijst van meest gewilde vrouwen.

(Novum/AP) - De meeste mannen willen Jessica Alba als vriendin. De Amerikaanse actrice staat op AskMen.com bovenaan de lijst van meest gewilde vrouwen voor een langdurige relatie. De 24-jarige Alba wordt in de lijst gevolgd door de even oude en eveneens Amerikaanse actrice Sienna Miller.

De lezers van het online magazine is gevraagd te stemmen op de vrouw met wie ze het liefst een langdurige relatie willen. De mannen konden ook kiezen voor degene met wie ze willen trouwen of wie de beste moeder voor hun kinderen zou zijn, legt hoofdredacteur James Bassil uit. Volgens Bassil zijn lezers aangemoedigd niet alleen op uiterlijk te oordelen. Ongeveer 2,5 miljoen lezers hebben hun stem uitgebracht.

In november werd bekend dat Alba vindt dat ze te vaak scripts krijgt aangeboden waarin zij de rol van hoer, 'motorbabe' of 'geile' serveerster moet spelen. De actrice haat haar imago van een sexy ster en wil graag serieuzere rollen spelen. Alba is onder meer bekend van haar rollen in de televisieserie 'Dark angel' en in films als 'Fantastic four' en 'Sin city'.

Derde op de lijst staat Angelina Jolie. Britney Spears, die elk jaar in de lijst stond, kreeg dit jaar niet genoeg stemmen om de lijst te halen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen