Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney geeft paparazzi schuld van rijgedrag

Shownieuws

Het is de schuld van opdringerige persfotografen dat Britney Spears met haar baby op schoot een auto bestuurde. Ze zegt dat ze zo snel mogelijk wilde wegkomen.

Het is de schuld van opdringerige persfotografen dat Britney Spears met haar baby op schoot een auto bestuurde. Dat zegt de 24-jarige popdiva in een verklaring. De Amerikaanse zangeres raakte in opspraak toen vorige week foto's verschenen waarop ze het stuur vasthoudt met één hand, terwijl ze met de andere hand haar vier maanden oude zoontje op schoot houdt.

LaSpears zegt 'doodsbang' te zijn geweest dat de paparazzi haar en haar baby in gevaar zouden brengen. Omdat ze zo snel mogelijk wilde wegkomen, zette ze haar kind niet in een babystoeltje. "Ik houd van mijn kind en zou alles doen om hem te beschermen."

De politie van Los Angeles is woensdag een onderzoek gestart naar het rijgedrag van Spears. Het is niet duidelijk of justitie plannen heeft haar te vervolgen. Een woordvoerder van de politie zegt 'geen mededelingen te doen over naar wie of wat een onderzoek wordt verricht. Wel zegt de politie weinig actie te kunnen ondernemen als een verkeersovertreding niet door een agent is waargenomen.

De werkgever van de fotografen, het bureau X17, ontkent de lezing van Spears. In een verklaring laat X17 weten dat de fotografen zich niet agressief hebben gedragen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen