Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan weer naar ziekenhuis

Shownieuws

Lindsay Lohan moest voor de tweede keer deze maand naar het ziekenhuis. De actrice raakte gewond aan haar been toen het theekopje dat ze vasthield brak.

Lindsay Lohan is voor de tweede keer deze maand in het ziekenhuis beland. De actrice en zangeres raakte gewond toen het theekopje dat ze vasthield brak en een scherf in haar been terecht kwam. In het ziekenhuis kreeg ze tien hechtingen. Dat vertelde haar moeder, Dina, tegen het Amerikaanse showbizzmagazine Star.

"Lindsay liep de trap op met een kopje thee. Ze had net gedoucht en zich ingesmeerd met bodylotion. Daardoor gleed haar voet weg en struikelde ze", verklaart haar moeder de val. "Het kopje vloog door de lucht en brak. Een van de scherven maakte een akelige snee in haar been."

Eerder deze maand werd Lohan na een astma-aanval opgenomen in het ziekenhuis. Ze moest toen twee weken rust houden De actrice praatte eerder openlijk over haar ziekte nadat ze in 2004 na een zware aanval ook in het ziekenhuis belandde.

Volgens geruchten heeft Lindsay na haar laatste aanval het woord 'breathe', het engelse woord voor ademhalen, op haar pols laten tatoeëren. De tatoeage herinnert haar aan alles wat de aanval bij haar heeft losgemaakt, zou de actrice zou hebben gezegd.

De 19-jarige Lindsay Lohan is momenteel bezig met de opnamen van 'Chapter 27'. In de film over de moord op John Lennon speelt Lohan een van zijn fans. Eerder was Lindsay te zien in films als 'Mean girls' en 'Herbie: fully loaded'. Als zangeres maakte ze twee albums, 'Speak' en 'A little more personal (raw)'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen