Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin knort naar Britney

Shownieuws

Britney Spears kan niet meer rustig eten. Zodra ze ergens een hap van neemt, kan ze rekenen op knorgeluiden van haar man Kevin Federline. Hij vindt haar te dik.

Britney Spears kan niet meer rustig eten. Zodra ze ergens een hap van neemt, kan ze rekenen op knorgeluiden van haar man Kevin Federline. Het 'oink oink' vliegt tijdens het eten zo vaak over de tafel dat Britney er nu schoon genoeg van heeft. Dat meldt het Amerikaanse showbizzmagazine Star.

De geruchten over een breuk tussen de 24-jarige popdiva en haar man doen al enige tijd de ronde. Eerder deze maand werd Britney zonder trouwring gesignaleerd toen ze met haar zoontje een hindoestaanse tempel in Malibu bezocht.

Volgens Star maakt Kevin de knorgeluiden om zijn vrouw te wijzen op haar overgewicht. Sinds de zangeres in september beviel van zoon Sean Preston heeft ze haar oude figuur bij lange na niet terug. Dit in tegenstelling tot andere sterren als Heidi Klum , Victoria Beckham en Liz Hurley. Die pasten slechts een paar dagen na de bevalling weer in hun vertrouwde spijkerbroek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen