Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gwyneth Paltrow haalt neus op voor dronken vrouwen

Shownieuws

Gwyneth Paltrow vindt vrouwen die openlijk dronken zijn een stelletje idioten. Volgens de actrice haal je jezelf omlaag als je lam over straat gaat.

Gwyneth Paltrow vindt vrouwen die openlijk dronken zijn een stelletje idioten. Dat zegt de Amerikaanse actrice in een interview met de Britse krant The Mirror. "Ik vind het walgelijk. Je haalt jezelf zo omlaag als je lam over straat gaat." Paltrow is niet tegen het gebruik van alcohol maar vindt dat vooral vrouwen en jongeren moeten stilstaan bij hun alcoholconsumptie.

"Mijn vrienden drinken ook alcohol. Maar ze gedragen zich als volwassenen, ze weten wanneer ze moeten stoppen, " zegt de 33-jarige Gwyneth. Ze vindt dat niet saai, zoals zij en haar man Coldplay-zanger Chris Martin vaak worden bestempeld, maar juist normaal. "Ik vind het best grappig dat je tegenwoordig hele ladingen cocaïne weg moet snuiven om niet als saai te worden gezien."

De actrice is zelf al drie jaar niet meer dronken geweest en drinkt tegenwoordig helemaal geen alcohol. Niet alleen omdat ze zwanger is van haar tweede kind, maar omdat ze sowieso een gezonde levenstijl heeft. Ze doet aan yoga en eet macrobiotisch. Haar man Chris houdt er gelukkig dezelfde gewoontes op na.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen