Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss drijft recherche tot waanzin

Shownieuws

De politie wacht al weken op een gelegenheid Kate Moss te ondervragen over haar cocaïnegebruik, maar ze weigert voet te zetten op Britse bodem.

De Britse recherche wacht al weken op een gelegenheid Kate Moss te ondervragen over haar cocaïnegebruik, maar het supermodel weigert vooralsnog voet te zetten op Britse bodem. "Ze drijft ons tot waanzin", vertelt een rechercheur tegen de Britse krant The Mirror. "Het maakt niet uit bij welk politiestation ze zich meldt, als ze maar komt. Dat ze helemaal niks van zich laat horen frustreert ons enorm."

De politie hoopte dat het topmodel dit weekeinde voor het eerst in vijf maanden terug zou vliegen naar Groot-Brittannië. De 32-jarige Britse had echter andere plannen. Kate stapte in het privé-vliegtuig van playboy Yves le Fur en vloog samen met hem naar de Franse Alpen voor een wintersportvakantie.

Een woordvoerder van Kate zegt dat er allang afspraken zijn gemaakt voor een ontmoeting tussen het model en de recherche. "Haar advocaten hebben gesprekken gevoerd met de politie. Het komt dus allemaal goed."

Eerder deze week moest Kate in Parijs vluchten voor Franse paparazzi. Mogelijk is ze om die reden naar de Alpen vertrokken. Sinds de Daily Mirror in oktober foto's publiceerde van een cokesnuivende Kate, is het model in opspraak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen