Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Idols voorbij voor Marescha

Shownieuws

Idols-kandidate Marescha kreeg de zaterdag de minste stemmen van het publiek en maakt daarom geen kans meer op de titel Idol 2006.

Idols-kandidate Marescha kreeg zaterdag de minste stemmen van het publiek en maakt daarom geen kans meer op de titel Idol 2006. Marescha reageerde sportief op het slechte nieuws. "Het geeft niet hoor", zei ze. "Ik heb van tevoren al tegen mezelf gezegd dat ik niet meer kan verliezen. Ik geef absoluut niet op. Jullie gaan zeker nog van mij horen."

De helft van de acht kandidaten moest zaterdag plaatsnemen op de krukken voor de deelnemers met de minste stemmen. Angelique, Aäron en Raffaëla zaten ook even in spanning.

Het thema van de vijfde liveshow was 'hits van deze eeuw'. Marescha bracht het nummer 'Come on over' van Christina Aquilera ten gehore. Juryvoorzitter Henkjan Smits was niet onder de indruk. "Je mag niet eens in de schaduw staan van Christina", luidde zijn commentaar. De meeste andere kandidaten konden evenmin op positieve feedback rekenen. Volgens jurylid Jerney Kaagman lieten de zangkwaliteiten zaterdag te wensen over.

De zeven overgebleven kandidaten staan volgende week zaterdag weer op het podium. Dan is het thema 'disco'. De finale is op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen